Zwaagdijk 204a
1682 NP Zwaagdijk (Oost)
Tel: zie beheerder onder

Over Ons

Wij zitten sinds medio 2011 in onze prachtige nieuwe behuizing binnen het MFA samen met een basisschool, kinderdagverblijf/buitenschoolse opvang en een peuterspeelzaal.

Wij hebben de beschikking over een goed uitgeruste sportzaal met een multifunctionele vloer waarin een mobiel podium + licht&geluid beschikbaar is ,en een grote en kleine vergaderruimte , waarbij meerdere soorten evenementen /activiteiten te ontplooien zijn in de ruimte's apart of in een combinatie hiervan.

wij zijn een organisatie die volledig draait op vrijwilligers , waardoor de kosten op een acceptabel nivo te houden zijn en er mensen werkzaam zijn die "hart" voor de zaak hebben.

om een goede relatie te behouden met de plaatselijke horeca en de direct omwonenden op dit leefbare dorp , hebben we samen en in overleg met deze partijen en de gemeente vast laten leggen in onze para-commerciele vergunning dat wij als eindtijd 23.00 uur aanhouden voor onze activiteiten , behoudens opruimwerkzaamheden naderhand , en dat wij voor enkele evenmenten per jaar een verlengde sluitingstijd kunnen aanvragen.

 

Wilt u meer informatie over hoe wij werken of wilt u het pand bezichtigen , bel met één van de beheerders of stuur een mail , dan kunnen wij eventueel een afspraak maken.